Nu er meer bekend is over het beleid en de verspreiding van het coronavirus kunt u onder bepaalde voorwaarden  uw hond weer door ons laten trimmen. De kans dat huisdieren besmet raken met het virus en een rol spelen in de verspreiding van het virus, wordt zeer klein geacht en is verwaarloosbaar in vergelijking met het risico op overdracht door direct contact tussen mensen onderling. In deze tijd kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn, daarom verwachten wij het volgende van u:

Was uw handen goed voor u met uw hond naar de trimsalon komt

Bent u verkouden, benauwd, moet u hoesten of heeft u koorts? Zeg de afspraak af!

Zorg dat uw hond niet in contact is geweest met besmette mensen

Kom alleen met uw hond naar de trimsalon

Het is niet toegestaan de trimsalon te betreden en/of mogelijk om de bij de trimbeurt te blijven


Procedure:

U kunt uw hond op het afgesproken tijdstip brengen en achterlaten in de kennel die wij speciaal geplaatst hebben onder de overkapping bij onze trimsalon. Halsband/tuigje/riem afdoen en meenemen.

Als u vertrokken bent halen wij uw hond uit de kennel en starten met het trimmen van uw hond. Wij nemen telefonisch contact met u op wanneer de hond getrimd is en opgehaald kan worden. U kunt uw hond uit de kennel halen. Vergeet niet uw riem en halsband mee te nemen. Het is niet toegestaan om eerder te komen.

Natuurlijk wassen wij regelmatig onze handen, ontsmetten wij de hele trimsalon en werken wij zo voorzichtig mogelijk om toch door te kunnen blijven gaan. Wij vragen u dan ook om zich aan bovenstaande maatregelen te houden. Wij hopen op uw begrip. Gezondheid staat bij ons voorop!

We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid!
info@hondentrimsalon-cellarius.nl
Deventer - Bathmen - Holten - Laren
2020 © hondentrimsalon Cellarius I KvK 74969684 I bezoekadres Looënkweg 4, Bathmen